blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG killer
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
K.I.L.L.E.R



Titan quest 8.9
pridal K.I.L.L.E.R 6.11. 2013 o 18:44

 

+herná doba, množstvo zbraní, rozmanitisť nepriatelov, pekne spracované prostredie

-drahé zbrane a vybavenie, nevyvážená obtiažnosť, málo obchodníkov

 

Minotauri, kentauri, satiry, harpie už to poznáme hier s týmto štýlom je na hernom trhu dosť a len niektorím sa podarilo vytvorili svoj osobný stýl a Titan Questu sa to aspoň podla mňa podarilo. Hru začínate v malej osade kde neviete kto vlaste ste a odkiaľ ste sa tu ocitli vlastne to sa ani nedozvieme vieme len to že musíte zneškodniť zlo ktoré ovládlo všetky čarovné bytosti vo svete. Prvou úlohou je pomôcť osadníkovi zachrániť jeho koňa, potom ísť do dediny odkiaľ vás pošlú zabiť démona, ďalej sa musíte dostať do sparťanského tábora  a následne stále ísť a ísť ďalej.

 

V hre našťastie nájdete systém portálov ktorí my sa dostanete do už navštívených miest buď pre obchody, vedľajšie misie alebo preskúmaniu okolia. Svet tvoria tri obrovské questi s odlišnou kultúrou, nepriateľmi, zbraňami a prostredím. V hre je veľmi dobre zvládnutý systém striedania dna a noci ale nezaznamenal som žiadny výrazný rozdiel pri hraní vo dne a v noci nemenil sa ani počet nepriateľov  rozdiel bol len vo viditeľnosti no nebol neboľ príliš veľký maximálne ste prehliadli nejakú tú truhlu.

 

S nepriateľmi je to v hre celkom dobré každý z veľkých  questov má svoj základný druh ktorí je po celom území v grécku sú to satiri v egypte šakali a ázií tigrí bojovníci a neandertálci. Tieto questi tiež líši už zmienené prostredie, rastliny a tiež oveľa účinnejšie zbrane ktoré sú ale o dosť drahšie. V hre nájdete veľa povinných a nepovinných úloh ktoré vám prinesú buď nové vybavenie alebo skúsenosti tie investujete do kúziel.

 

Skúsenosti získate buď za už zmienené misie alebo dosiahnutím novej úrovne. Nájdete tu 8 odvetví niektoré sú zamerané na kúzla ako mágia zeme, búrky a iných tipov alebo sa zlepšíte v boji, obrane alebo zlodejstvu každé vám poskytne iné kúzla či schopnosti. Pri zlepšení obrany môžete napríklad útočiť štítom alebo sa premeniť v obrovský kolos. Boje v hre sú akčné, rýchle a v neskorších fázach hry aj náročné. Prostredím sa môžete buď prebojovať alebo medzi nepriateľmi pre zrýchlenie postupu prebehnúť ak sa nejedná o bosov vtedy je boj nevyhnutní pre splnene misie. 

 

Zbraní a kúziel ktoré pre boj môžete použiť je v hre obrovské množstvo. Ak  máte zameranie na kúzla môžete si povolať na pomoc spojencov mágia lesa vám umožní povolať lesnú elfku , alebo vlka, mágia zeme zase ohnivého golema , búrka bludičku, a nekromancia nekromanta kúzla a aj spojencov môžete dovednostnýmI bodmi posúvať na novú úroveň a vylepšiť ich. Celkovo je Titan Quest velmi dobrým RPG a dokazuje že grécka mitológia je stále nevyčerpaním zdrojom.

 

 



Prístupov 10420
Kvalita článku
(80%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Titan quest 8.9
[ 6.11.2013] (príspevkov 3)
Afterfall:Insanity
[ 5.11.2013] (príspevkov 4)
Call of Juarez: Bound in Bloo...
[ 5.11.2013] (príspevkov 2)