blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG killer
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
K.I.L.L.E.R



Afterfall:Insanity
pridal K.I.L.L.E.R 5.11. 2013 o 19:39



Insanity šialenstvo je zaujímavý kúsok sám o sebe. Veď ktorá hra vás predstaví ako psychológa ktorí lieči ľudí so syndrómom izolácie a pritom je jedným z nich.

V úvodnom tutoriály sa prejdete po objekte preto aby ste sa zobudili a prešli sa znovu. Len s tým rozdielom že skončíte úplne inde. Konkrétne u generála ktorý vás pošle na dolné poschodie aby ste prešetrili divné chovanie ľudí.

 

Hneď po vykročení z výťahu vás pohltí nie priam zožerie atmosféra , napätie a strach . A verte mi že si ho v hre užijete viac ako dosť. Teda hlavne v prvej polovici po opustení úkrytu sa hra viac zameria na príbeh. Bojoví systém jeden z hlavný poznávacích znakov  zo začiatku sa orientujete na ručné ,chladné zbrane postupne sa dostanete aj ku strelným. Ale ak chcete prejsť z ručnej zbrane na strelnú tak si pripravte lupu aby ste ju na zemi a k tomu v tme našli pretože ju  budete niekedy potrebovať. Váš hrdina ju totiž odhodí a až potom vytiahne strelnú ale to je len malá chybička krásy no nie je jediná tiež ovládanie sem tam nahnevá.

 

Drobné spestrenie prichádza v podobe logických úloh ako ovládanie čerpadiel ,alebo chladenie generátorov.  Hlavné jadro hry je totiž príbeh a ten je tu naozaj cítiť, a k tomu viac ako dosť prekvapení to hlavné je na konci hry ale nepredbiehajme.  Hlavná časť príbehu vás sprevádza od začiatku až do konca a to prenasledovanie tajomného muža ktorí je zároveň hlavný boss.

 

Hororová časť hry sa dá porovnať s Dead Space ale ako som už hovoril len prvá polovica tá druhá je viac brutálna  veď scéna pri ktorej si chlapík na WC usekne hlavu je pomerne morbídna. Rozmanitosť nepriateľov je podľa mňa dostačujúca nie veľká nie malá ale v tejto hre mi prišila vyhovujúca. Prostredie aj grafická stránka hry je slušná aj prostredie je pekne spracované a taktiež Zvuková stránka hry je dobrá taktiež je počuť iskrenie elektriny , krik ľudí a chrčanie mutantov. No pri prechode prostredím som si niekedy pripadal ako v presne vyšlapanom chodníčku a myslím že aspoň trochu otvorenejší svet by hre prospel veď v takom rozmanitom svete by bolo možností dosť. Hra je spracovaná dobre po všetkých stránkach ale nie výborne no musíme uznať že ide o začínajúcich vívojárov.

 

 

 

 



Prístupov 4258
Kvalita článku
(45%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Titan quest 8.9
[ 6.11.2013] (príspevkov 3)
Afterfall:Insanity
[ 5.11.2013] (príspevkov 4)
Call of Juarez: Bound in Bloo...
[ 5.11.2013] (príspevkov 2)